Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da bomo v sredo, dne 23. 10. 2019 ob 12. uri na povezavi https://kolokvij.mf.um.si/kp.html odprli e-prijave za klinične praktikume pri predmetih Interna medicina - praktično delo ob bolniku, Kirurgija - delo ob bolniku ter Pediatrija - delo ob bolniku. Klinično prakso si boste rezervirali z vpisom svoje vpisne številke, oddelka in termina.

Najprej si izberite KP interne in s tem začrtajte zelen, oranžen ali rdeč potek.

Vljudno prosimo, da si najkasneje do 25. 10. 2019 vsak študent izbere delovišča za klinično prakso iz interne medicine, kirurgije in pediatrije.

Na podlagi prijav bomo v novembru 2019 obvestili izbrane bolnišnice /oddelke o študentih, ki bodo pri njih opravljali praktikum ter na e-deski objavili navodila glede pričetka praktikuma.

Predhoden vpis v praktikume, za študente, ki boste opravljali praktično izobraževanje v tujini, bo potekal v torek, 22. 10. 2019 ob 14. uri v seminarski sobi 2N20. Predhodni vpis je omogočen samo študentom, ki ste v referatu za študentske zadeve oddali pisno dokumentacijo, da je vaša izmenjava potrjena oz. so podpisi v teku.

 

Lep pozdrav,

Referat MF